Οι τάσεις έρχονται και φεύγουν, αλλά μία κατηγορία ανδρικής μόδας παραμένει συνεπής: εσώρουχα. Παρόλο που το στυλ μόλις απομακρύνεται από μπόξερ, σλιπ, ή το πάντα αγαπημένο μπόξερ-brief, υπήρξαν κάποιες εντυπωσιακές καινοτομίες τόσο σε ύφασμα όσο και σε φόρμα. Από τρελά-άνετα loungewear έως αναπνεύσιμα activewear, δεν υπήρξε ποτέ καλύτερος χρόνος για να αναβαθμίσετε τα εσώρουχά σας για αυτά που παρέχουν την καλύτερη άνεση και υποστήριξη για τον καθημερινό σας τρόπο ζωής.

Για να σας βοηθήσουμε να περιηγηθείτε στις ατελείωτες προσφορές στην αγορά, καταρρέουμε τα είδη εσώρουχων που πρέπει να εξοικειωθούν με τους σημερινούς σύγχρονους άνδρες – ξεκινώντας από την σύντομη. Η πιο κλασική σιλουέτα των εσώρουχων είναι επίσης πιθανώς η πιο δημοφιλής. Διατίθενται σε μια σειρά διαφορετικών αυξήσεων και παραλλαγών, παρέχουν την απαιτούμενη κάλυψη και τη βέλτιστη υποστήριξη, ενώ αφήνουν τα πόδια εκτεθειμένα για να φέρνουν άνεση και ευκολία κινητικότητας. Επιλέξτε το κλασικό για μια ελαφρώς καλυμμένη εφαρμογή, τα πιό μοντέρνα χαμηλής ανάρτησης σλιπ για όσους προτιμούν μια πιο κοντά στο σώμα αίσθηση ή το πλάι λιγότερο sport-brief για να επιτύχετε τη μέγιστη αθλητική κινητικότητα ενός jockstrap με ελαφρά περισσότερη κάλυψη.

Ενώ σλιπ μπορεί να χρησιμεύσει ως θεμέλιο για τα εσώρουχα των ανδρών, πολλοί άνδρες προτιμούν μπόξερ σλιπ, ένα στυλ που απογυμνώνει το πόδι και χτυπήματα γύρω από το mid-thigh. Αυτά είναι ωραία για έναν άνθρωπο που μπορεί να θέλει περισσότερη κάλυψη για την καθημερινή ή κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Παρόμοιο με το σύντομο, έρχονται σε παραλλαγές όπως το περικομμένο στυλ κορμού ή η επιμήκυνση σφιχτή έκδοση, η οποία περιλαμβάνει εσώρουχα που χτυπά ελαφρώς πάνω από το γόνατο σε όλη τη διαδρομή μέχρι τον αστράγαλο – που χρησιμοποιείται συνήθως για έντονη αθλητική προπόνηση. Και τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό είναι ο κλασσικός πιο χαλαρός μπόξερ-τέλειος για να χαλαρώσετε ή για έναν άνθρωπο που απλά προτιμά λίγο περισσότερη ελευθερία.

Ελέγξτε μερικά από τα αγαπημένα μοντέρνα στυλ εσωρούχων μας, ώστε να βρίσκεστε καλά εξοπλισμένα και έτοιμα για κάθε περίσταση.

CLASSIC BRIEF

Amazon Essentials Men’s 7-Pack Tag-Free Briefs

LOW-RISE BRIEF

Hanro Men’s Cotton Essentials Brief 2-Pack

SPORT BRIEF

2(X)IST Speed Dri Mesh Sport Brief

BOXER BRIEF

Mack Weldon 18-Hour Jersey Boxer Brief

TRUNKS

Tommy John Second Skin Square Cut Trunks

LONG BOXER BRIEFS

Under Armour Tech 9″ Boxerjock

 

BOXERS

Hugo Boss Cotton Boxer Shorts 2-Pack

JOCKSTRAP

Calvin Klein Underwear 1981 Micro Jock Strap

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here