Πολλοί τύποι θα ήθελαν να βελτιώσουν το προσωπικό τους στυλ, αλλά αισθάνονται λίγο συγκλονισμένοι για το πώς να ξεκινήσουν. Τα sartorial blogs και περιοδικά των ανδρών συχνά παρουσιάζουν φωτογραφικές διαφάνειες ανδρικών μοντέλων που φορούν ακριβά ρούχα που φαίνονται απρόσιτα και / ή ανεπιθύμητα και δεν δείχνουν ότι βοηθούν προς την κατεύθυνση μιας μελλοντικής πορείας.
Ευτυχώς, η λήψη των πρώτων βημάτων προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης του στυλ παιχνιδιού σας δεν πρέπει να εκφοβίζει ή να προκαλεί δραματικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο ντυθείτε. Αντίθετα, απαιτεί μόνο μέτριες αγορές που μπορεί κανείς να κάνει με ελάχιστη προσπάθεια και μερικές πολύ βασικές γνώσεις. Μαζί, αυτές οι προσθήκες στο ντουλάπα θα αναβαθμίσουν σημαντικά την εμφάνιση σας από τα βασικά του τζιν, μπλουζάκια και παπούτσια τένις, όλα χωρίς να σπάσετε την τράπεζα ή να σπάσετε πολύ τον ιδρώτα.

Σκεφτείτε τα ακόλουθα στοιχεία ως το σύνολο εκκίνησης για κάθε καλά ντυμένο άνδρα:

1. Ένα ζευγάρι των απλών λευκών πουκάμισα
Μπορούν να μοιάζουν με σοβαρά επιχειρησιακά κομμάτια στο ράφι, αλλά τα απλά λευκά πουκάμισα μπορούν να πάνε με κάθε είδους στολή.

Μπορείτε να τα φορέσετε με παγιέτες και γραβάτα ή κοστούμι αν έχετε, αλλά μπορείτε επίσης να τα ρίξετε με μπλε τζιν και ένα ζευγάρι μπότες εργασίας.

Θέλετε ένα ζευγάρι από αυτά επειδή δεν πρόκειται ποτέ να είναι λάθος. Ενώ καταλαβαίνετε το υπόλοιπο στυλ σας, τα βασικά λευκά πουκάμισα κρατούν το φρούριο.

Τα κολάρα σημείων είναι λίγο πιο όμορφα από τα κουμπιά, αλλά η περιστασιακή εμφάνιση του τελευταίου θα ταιριάζει καλύτερα στην καθημερινότητά σας. Πάρτε τους για περίπου 20 δολάρια σε οποιοδήποτε πολυκατάστημα, ή να παρακολουθείτε για τις πωλήσεις στο διαδίκτυο. Τα μεταχειρισμένα είναι πάρα πολύ ωραία, εφ ‘όσον τα λάκκιά δεν είναι κιτρινισμένα ή είστε σίγουροι για τις δυνατότητες απομάκρυνσης λεκέδων.

Το πιο σημαντικό, βεβαιωθείτε ότι τα πουκάμισα σας ταιριάζουν πολύ καλά, εξετάζοντας αυτόν τον πλήρη οδηγό για το πώς πρέπει να φαίνονται και να τα παίρνετε σε έναν ράφτη για να τα μεταβάλλετε.

2. Ένα σπορ αθλητικό μπουφάν
Μπορεί να μην σας φανεί υψηλή προτεραιότητα, αν ποτέ δεν έχετε φτάσει στο είδος του σακάκι, αλλά μην υποτιμάτε την αξία ενός αθλητικού μπουφάν.

Αυτό δεν πρέπει να είναι κάτι φανταχτερό, ή και καινούργιο. Τα Secondhand είναι καλά – αν μη τι άλλο, μια μικρή φθορά γύρω από τις άκρες προσθέτει αυθεντικότητα. Ψάξτε για πωλήσεις ή αποτιμημένα κομμάτια και μπορείτε να περιμένετε να περάσετε οπουδήποτε μεταξύ $ 10- $ 100.

Προσπαθήστε για κάτι απλό και απλό όταν ξεκινάτε απλά. Το γκρι τίνι ή κάποιος καστανόχρωμος τόνος θα πρέπει να δουλεύει καλά, σε υφές ή σχήματα, αν σας αρέσουν τέτοια πράγματα.

Πειραματιστείτε με το ρίξιμο του σακάκι πάνω από ένα απλό πουκάμισο και τζιν φόρεμα όταν βγαίνετε στο δείπνο ή σε ένα πάρτι. Θα είναι μια ανώδυνη αναβάθμιση στη συνηθισμένη εμφάνισή σας – και αυτή που δεν είναι τόσο ντυμένη ώστε να σκάσει το σκάφος.

3. Νίκαια τζιν
Η αναβάθμιση του στυλ σας λίγο δεν σημαίνει να λέτε αντίο στο μπλε τζιν για πάντα. Στην πραγματικότητα είναι ένα βασικό (ή τουλάχιστον πρέπει να είναι) στην ντουλάπα του κάθε ανθρώπου.

Έτσι, αντί να τους απομακρύνετε, θα βελτιώσετε την ποιότητα των τζιν σας. Περάστε τις προσφορές από μέρη όπως το Target ή το Macy’s και κατευθυνθείτε σε ένα κατάστημα που ειδικεύεται σε denim αντί – μια έξοδος Levi’s ή Lee λειτουργεί πολύ καλά. Μπορείτε επίσης να ψωνίσετε online, όπου θα έχετε την επιλογή σας από τα μεγάλα εμπορικά σήματα έως τα μικρά πακέτα πρώτων και δερμάτινων τζιν τζιν. Αναμείνετε να περάσετε λίγο εδώ αν αγοράζετε νέα – $ 60 είναι μια καλή τιμή, και μπορεί να πάει υψηλότερα για τα εμπορικά σήματα ειδικότητας.

Βρείτε ένα ζευγάρι που σας αρέσει και επιλέξτε μια αρκετά στενή εφαρμογή στο σκοτάδι indigo. Αυτά είναι τα καινούργια «τζιν φόρεμα», για κάθε περίσταση όταν θέλετε να κοιτάξετε άνετα και χαλαρά αλλά ακόμα σαν κάποιος που νοιάζεται για την εμφάνισή του.

Η τοποθέτηση είναι σημαντική εδώ. Το denim δεν χρειάζεται να είναι στεγανό στο δέρμα, αλλά δεν πρέπει να έχει πάρα πολύ περίσσεια. Θέλετε λίγο κοντή στα πόδια, και μια συνολική πιο «προσαρμοσμένη» εμφάνιση από τα τζιν που θα φορέσετε για να εργαστείτε στην αυλή.

4. Casual δερμάτινα παπούτσια
Ένα ζευγάρι αξιοπρεπή παπούτσια αλλάζει ολόκληρη την στολή που φοριούνται.

Ανταλλαγή tennies για δερμάτινα υποδήματα και έχετε ξαφνικά μια πολύ πιο αξιοσέβαστη εμφάνιση.

Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε πολλά για να πάρετε το αποτέλεσμα. Τα περισσότερα πολυκαταστήματα θα έχουν δερμάτινα παπούτσια (γενικά με σόλες από καουτσούκ) για περίπου 50 δολάρια.

Τα δερμάτινα υποδήματα, φυσικά, έρχονται σε μια ποικιλία στυλ, από brogues σε loafers να μπότες εργασίας. Επιλέξτε ένα ζευγάρι με βάση το προσωπικό σας στυλ και τη διατύπωση της στολής σας. Όποια και αν είστε, θα είναι μια μεγάλη αναβάθμιση από τα πάνινα παπούτσια.

5. Ένα ελαφρύ πουλόβερ
Τα πουλόβερ είναι λίγο σαν σπορ μπουφάν από το γεγονός ότι μερικοί τύποι τους αγαπούν και έχουν περίπου μια ντουζίνα, και άλλοι τύποι δεν σκέφτονται καν να το τοποθετήσουν.

Διαχωρίστε τη διαφορά και αρπάξτε ένα ή δύο λεπτά, ελαφριά πουλόβερ. Τα συμπαγή χρώματα είναι τα καλύτερα – θα κάνετε στρώσεις με άλλα κομμάτια.

Ένα καλό πουλόβερ μπορεί να είναι ένα ανώτερο στρώμα ή μπορεί να πάει κάτω από ένα αθλητικό παλτό – φορέστε αυτό αντί για ένα πιο τεχνικά σχεδιασμένο μπουφάν για ζεστασιά σε δροσερές μέρες.

Η τιμή σας πρόκειται να ποικίλει ανάλογα με το τι είναι κατασκευασμένο από το πουλόβερ, αλλά μπορείτε να πάρετε φθηνά δεμένη βαμβάκι για περίπου $ 30. Το μαλλί (ειδικά το κασμίρ) πρόκειται να είναι πιο ζεστό και πιο ανθεκτικό, αλλά θα κοστίσει περισσότερο, στο $

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here