Υπάρχει κάτι σχετικά με ένα ισχυρό σύνολο των ώμων που κάνει μόνο μια σωματική διάπλαση.

Αλλά η εργασία για την κατασκευή μάζας χωρίς τους ώμους σας, το κτύπημα και η άλεση μπορούν να αισθάνονται δίπλα στο αδύνατο, εάν έχετε προβλήματα με την υγεία σας – ειδικά για παιδιά άνω των 40 ετών. Οι πιεστικές κινήσεις πίεσης όπως οι στρατιωτικές πιέσεις μπορεί να είναι καθαρή κόλαση, με λιγότερο από αστρική μορφή, μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό στο κάτω μέρος της πλάτης.

Εκπαιδευτής Paul Sklar, C.S.C.S. είναι η απόδειξη ότι μπορείτε να φτιάξετε δυνατούς, υγιείς ώμους χωρίς πόνο, αν εργάζεστε με τον σωστό τρόπο. Έδειξε ένα σύνθετο εξάρτημα για την κατασκευή ώμων δύο όψεων σε ένα πρόσφατο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τη δουλειά χωρίς να διακινδυνεύσετε τόσο μεγάλες ζημιές όσο και άλλες κινήσεις.

Η προπόνηση στοχεύει τις παγίδες, τα οπίσθια αποχωρητήρια και τους μυς των ωμοπλάτων. Η δεύτερη άσκηση, μια κλίση προς τα πίσω, αυξάνει τα χτυπήματα σας, τα οποία είναι βασικά για τη βελτίωση της στάσης, της λειτουργίας του ώμου και της κινητικότητας, μειώνοντας τον κίνδυνο τραυματισμών.

Για την πρώτη κίνηση, ένας ώμος από τον ώμο στον ώμο, θα σηκώσετε ένα ζευγάρι βαρέων αλτήρων (ο Sklar κρατά 100 λίβρες σε κάθε χέρι) και αφήστε τους να κρεμαστούν στο πλευρό σας, με ουδέτερη λαβή. Από εδώ, θα σηκώσετε τους ώμους σας όσο πιο ψηλά μπορείτε χωρίς να μετακινήσετε το υπόλοιπο σώμα σας ή να χρησιμοποιήσετε ορμή. Παύση και συμπίεση στην κορυφή, στη συνέχεια χαμηλώστε αργά τα βάρη, ώστε να νιώσετε μια ελαφριά τέντωμα στις παγίδες σας.

Στη συνέχεια, θα εκτελέσετε μια κάμψη πάνω από την πίσω απόκλιση ανύψωσης, χρησιμοποιώντας ένα ζευγάρι πολύ ελαφρύτερα βάρη. Στερεώστε τα βάρη σε μια ουδέτερη λαβή και, στη συνέχεια, λυγίστε στους γοφούς και αφήστε μια ελαφρά κλίση στα γόνατά σας (σχεδόν σαν να κατεβάζετε σε ένα deadlift) έως ότου η πλάτη σας είναι σχεδόν παράλληλη με το πάτωμα, επιτρέποντας στους dumbbells να κρεμαστούν απευθείας κάτω από τους ώμους σας. Σπρώξτε τους μυς της πλάτης και σηκώστε τα χέρια σας προς τα πλάγια, σταματήστε και συνεχίστε να πιέζετε τους μύες σας στην κορυφή, στη συνέχεια χαμηλώστε αργά πίσω, διατηρώντας μια ελαφρά κάμψη στους αγκώνες σας καθ ‘όλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here