Το φθινόπωρο, μαζί με τον χειμώνα, αποτελούν τις πιο «αγχωτικές» εποχές του χρόνου αναφορικά με τις επιλογές που θα πρέπει να κάνεις στο ντύσιμό σου. Μία οι πολλές και απότομες αλλαγές στις διακυμάνσεις του καιρού, μία οι συχνές βροχοπτώσεις ή χιονοπτώσεις, σου θυμίζουν πως θα πρέπει να «σχεδιάσεις» προσεκτικά το καθημερινό σου ντύσιμο προκειμένου να μην «εκτεθείς».

Ως προς το υπόδημα, τα μποτάκια αποτελούν μία κατ’ εξοχήν φθινοπωρινή-χειμωνιάτικη επιλογή. Εξάλλου, αυτές είναι που θα σε «σώσουν» τις βροχερές και ψυχρές ημέρες, ενώ παράλληλα δεν θα σου στερήσουν πόντους από την κομψότητα και το προσωπικό σου στυλ. Επίσης, ένα καλό ζευγάρι ανδρικά μποτάκια μπορεί να σου προσφέρει απίστευτη άνεση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, κάνοντας τα λευκά ή μαύρα sneakers σου να φαίνονται «περιττά».

Ανδρικά μποτάκια για να συνοδεύσεις κάθε χειμερινό σου outfit!

Ωστόσο, δεν είναι όλα τα ανδρικά μποτάκια ίδια. Υπάρχουν μποτάκια με ή χωρίς κορδόνια, ψηλά ή κοντά καθώς και από πολλά, διαφορετικά υλικά κατασκευής. Από τα παραπάνω μπορείς να καταλάβεις πως επίσης, κάθε μποτάκι προορίζεται για διαφορετικό σκοπό. Ορισμένα εξ’ αυτών μπορούν να συνοδεύσουν κάποιο formal outfit σου, ενώ κάποια άλλα ταιριάζουν καλύτερα σε πιο casual outfits.

Επειδή τα ανδρικά μποτάκια αποτελούν ένα must υπόδημα για τον άνδρα, παρακάτω σου ετοιμάσαμε μία λίστα με αυτά που θα πρέπει να έχεις προκειμένου να συνοδεύσεις με επιτυχία κάθε φθινοπωρινό και χειμερινό σου outfit. Πάμε, λοιπόν, να δούμε 6 ανδρικά μποτάκια που θα πρέπει να έχεις οπωσδήποτε  στο «οπλοστάσιό» του!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here